Online YouTube to MP3 Converter in 4 steps!

Dobrodošli v ConvertVideo

Kopirajte in prilepite video povezavo (URL), ki jo želite pretvoriti, izberite kakovost zvoka in kliknite gumb »Pretvori v MP3.

Enostaven za pretvorbo

1. Vnesite URL videoposnetka, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

                        

2. Izberite format, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

                        

3. Kliknite »Pretvori v MP3«, da začnete konverzijo.

                        

4. Kliknite »Prenesi Mp3«, da prenesete datoteko.

Kaj lahko storite s ConvertVideo

ConvertVideo je spletna storitev, ki omogoča pretvorbo priljubljenih videoposnetkov iz YouTuba v mp3 v visoki kakovosti. Pravzaprav je precej preprost za uporabo. Preprosto vnesite URL vašega priljubljenega videoposnetka v YouTubu in v nekaj sekundah vam bomo posredovali povezavo za prenos v mp3 datoteko. Nudimo najhitrejšo pretvorbo hitrosti na trgu. V nekaj sekundah lahko dobesedno pretvarjate vse od YouTubea v mp3. Ponujamo vam tudi možnost QR za hitrejše nalaganje na mobilne naprave in tablične računalnike.

O ConvertVideo

ConvertVideo je brezplačna spletna storitev, ki pretvori vaše videoposnetke v mp3 v treh preprostih korakih. Naš brezplačen YouTube pretvornik je preprost, hiter in zelo enostaven za uporabo! Izbirate lahko med tremi različnimi kakovostmi zvoka: nizko, srednjo in visoko ali kakovostjo zvoka 64.128 in 320 / kbs.

To je brezplačno in vedno bo !

Naša storitev je popolnoma brezplačna, večina drugih spletnih mest za pretvorbo zahteva, da namestite in zaženete uradno razširitev ali zahtevate, da prenesete svojo programsko opremo. Naše orodje za konverzije je popolnoma brezplačno in temelji na strežniku, tako da lahko pretvorite neomejene videoposnetke.